Ilmoittautuminen

Espoon Leppäversoihin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen avulla. Uudet partiolaiset lisätään lomakkeen avulla Suomen Partiolaisten Kuksa-järjestelmään.

1) Tutustu lomakkeen täyttöohjeisiin.

2) Täytä lomake. Täyttämällä lomakkeen annat huollettavalle luvan tulla Espoon Leppäversojen toimintaan ja hyväksyt samalla, että hänestä voidaan ottaa valokuvia tai haastatella partiosta tai seurakunnan toiminnasta kertoviin julkaisuihin. (Mahdollinen kielto tehtävä erillisesti ja kirjallisesti).

3) Odota noin viikko, että jäsenrekisterin hoitaja vastaanottaa sähköisen ilmoituksen ja luo partiolaisen ja huoltajien tiedot Kuksaan. Tämän jälkeen vanhemmille lähtee sähköposti, että tiedot on lisätty rekisteriin ja liitetty lapsen tietoihin. Tässä sähköpostissa kerrotaan huoltajan oma huoltajanumero, joka vastaa partiolaisen jäsennumeroa. Huoltajanumeroa tarvitaan, kun rekisteröidytään Kuksan käyttäjäksi.

4) Rekisteröidy Kuksan käyttäjäksi ohjeen mukaisesti, jotta voit nähdä ja muokata huollettavan tietoja Kuksassa sekä ilmoittaa hänet partiotapahtumiin sähköisesti.